Matematik
parameterfremstilling
08. november 2005 af
sojourn (Slettet)
Linjerne m og n har parameterfremstillingerne
m=[x,y,z]= [2t+1, 2t, 3]
n=[x,y,z]= [5-s, s+9, 2s+8]
hvordan beregner jeg skæringspunktet mellem m og n i TI-interactive.
på forhånd tak.
m=[x,y,z]= [2t+1, 2t, 3]
n=[x,y,z]= [5-s, s+9, 2s+8]
hvordan beregner jeg skæringspunktet mellem m og n i TI-interactive.
på forhånd tak.
Skriv et svar til: parameterfremstilling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
