Matematik

HJÆLP TIL LININGER

16. november 2013 af Xenu (Slettet) - Niveau: C-niveau

y=ax+b

Trykket i en beholder afhænger lineært af temperaturen.

Vi vælger den uafhængige variable  x = temperaturen i grader celsius

                 den afhængige  variable   y = trykket i mm Hg (mm kviksølv)

Ved en temperatur på 27 grader er trykket i beholderen 750 mm Hg  og

 ved 71 grader er trykket 860 mmHg

1.Bestem en forskrift, der beskriver sammenhængen mellem tryk og temperatur

2. Forklar med ord betydningen af a og b i denne opgave.

3.Tegn grafen

JEG VILLE SPØRGE OM ER DER NOGEN AF JER DER VED HVAD DER MENES NÅR DER STÅR BESTEM FORSKRIFTEN? OG ER A SÅ 27GRADER OG B ER 750MM? SÅDAN SOM JEG HAR FORSTÅET DET


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2013 af peter lind

Det betyder at du skal finde a og b


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2013 af Chrystine (Slettet)


Skriv et svar til: HJÆLP TIL LININGER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.