Matematik
Hjælp til regression rapport
17. november 2013 af
Sophhans (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Hej alle!
Jeg sidder og skal afleverer en matematik rapport om regression.. Den består af tre dele lineære regression, eksponentiel regression og potensregression...
Jeg var lavet del 2 om eksponentielregression, men sidder fast ved den lineære regression og håber at der er nogen derude der kan hjælpe..
Jeg har indsat en billede af opgaven og får mit datasæt til a = 0,0065 og b = 14,968
Dog passer det ikke rigtig sammen når jeg vil lave min graf.. a er meget lav og er ikke helt sikker på at den skal være 0,0065... Er der nogen der kunne få lyst til at tjekke dette for mig....??
Jeg har virkelig brug for hjælp og vil sætte stor pris på det
Tak!
/Sophie
Jeg sidder og skal afleverer en matematik rapport om regression.. Den består af tre dele lineære regression, eksponentiel regression og potensregression...
Jeg var lavet del 2 om eksponentielregression, men sidder fast ved den lineære regression og håber at der er nogen derude der kan hjælpe..
Jeg har indsat en billede af opgaven og får mit datasæt til a = 0,0065 og b = 14,968
Dog passer det ikke rigtig sammen når jeg vil lave min graf.. a er meget lav og er ikke helt sikker på at den skal være 0,0065... Er der nogen der kunne få lyst til at tjekke dette for mig....??
Jeg har virkelig brug for hjælp og vil sætte stor pris på det
Tak!
/Sophie
Vedhæftet fil: image.jpg
Svar #1
17. november 2013 af wut123 (Slettet)
a = -4483 / 689500 ≈ -0.0065
b = 20641 / 1379 ≈ 14.968
Skriv et svar til: Hjælp til regression rapport
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
