Fysik

Design

19. november 2013 af Niko83 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folks. Jeg har brug for hjæææælp.

Opgaven:

Forstil dig,at du netop er blevet ringet op af et ny firma, som vil etablere sig i hårdehvidevare-branchen. Firmaet har ikke tidligere lavet denne slags produkter, så de har brug for et design af en ELKOGEPLADE, og de har headhuntet DIG. Tilkald dit developer-team og lav en design ud FRA DIN VIDEN OM ELLÆRE. Designet skal formidles til producenten, så den forhåbentlig køber designet, og du bliver millionær.

Det som er det vigtigste i denne opgave er den elektriske design.

Fysikfaglig argumentation for valget af desighnet.

Effekten kan selv bestemmes og spændingforskellen det som er i alle lande

Håber, at nogen kan hjælpe med denne design. "måske bliver jeg millionær"


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2013 af hesch (Slettet)

Sæt dig i slutbrugerens sted.

Skriv dine ønsker op, vedr. funktion, opvarmningsform ( modstandsopvarmning, induktion ) osv.


Svar #2
19. november 2013 af Niko83 (Slettet)

Jeg er desværre lidt ignorant i fysik. Hvad ville det din ønske være?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. november 2013 af hesch (Slettet)

Tja, nu står der elkogeplade, hvilket jeg opfatter som noget, der står i et tekøkken.

Den skal så være flytbar ( lav vægt, lav volumen = modstandsopvarmning )

Et minimum af eftervarme = induktionsopvarmning

Lav pris = modstandsopvarmning

Hurtig til at varme op = induktionsopvarmning

Tolerant over for forskelligt kogegrej = modstandsopvarmning

osv.   ( det er dig der skal målerette produktet )    :)


Skriv et svar til: Design

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.