Matematik

Matematik opgave.

21. november 2013 af Chanelaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :) .. 

Jeg skal regne den her opgave ud, men jeg ved simpelthen ikke hvordan man gør? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2013 af mathon

a) beregn
                   f(300)

b)
      løs ligningen
                   6 = f(x)

                         Define f(x)= -0,009425x^2+5,857x-899,9

                          solve(f(x)=6,x)|x≥280 and x≤340
                         
 


Svar #2
21. november 2013 af Chanelaa (Slettet)

Er det sådan her? 

f(300)=-0,009425 *300^(2)+5,857 *300 - 899,9 

Jeg forstår det ikke!:(


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. november 2013 af mathon

a)
       f(300) = -0,009425•3002 + 5,857•300 - 899,9

alternativt
                 Define f(x) = -0,009425x^2+5,857x-899,9
                        f(300)


Svar #4
21. november 2013 af Chanelaa (Slettet)

Okay tak!

Men hvad bruger jeg define til? 


Svar #5
21. november 2013 af Chanelaa (Slettet)

og når jeg foreksempel skriver dette solve(f(x)=6,x)*x≥280 and x≤340, kan den ikke finde ud af det. 


Skriv et svar til: Matematik opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.