Fysik

O11.12

26. november 2013 af Mathnerdsx (Slettet) - Niveau: B-niveau

En bil trækker en campingvogn på 800 kg.

Bil og camping vogn accelerer fra 80 km/h til 130 km/h i løbet af 35 sek.

Beregn kraften på campingvognen, idet vi ser bort fra luftmodstanden (det er urealistisk).

Jeg har prøvet og prøvet hjælp tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2013 af mathon

gnidningsfrit:

              F = m · a = m · (Δv/Δt) = (800 kg) · (50 km/h)/(35 s) = (800 kg) · (13,889 m/s)/(35 s) = 317,46 N


Skriv et svar til: O11.12

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.