Matematik
Vektorprodukt (fortsat)
09. november 2005 af
Lil_mermaid (Slettet)
Nej.. Det eneste du kender er:
LÆNGDE af vektor a= 1
LÆNGDE af vektor b= 3
Vinklen ml a og b =150
(a+b)x(a-b)=axa - axb + bxa -bxb
=-axb + bxa
=2(bxa)
og så kan jeg ikke komme videre...
LÆNGDE af vektor a= 1
LÆNGDE af vektor b= 3
Vinklen ml a og b =150
(a+b)x(a-b)=axa - axb + bxa -bxb
=-axb + bxa
=2(bxa)
og så kan jeg ikke komme videre...
Svar #1
09. november 2005 af frodo (Slettet)
hvorfor fortsætter du ikke i den anden tråd?
Det er jo åndsvagt!
Det er jo åndsvagt!
Svar #2
09. november 2005 af Lil_mermaid (Slettet)
Fordi koordinaterne til dem er ukendte...
Den eneste oplysning er:
LÆNGDE af vektor a= 1
LÆNGDE af vektor b= 3
Vinklen ml a og b =150
Den eneste oplysning er:
LÆNGDE af vektor a= 1
LÆNGDE af vektor b= 3
Vinklen ml a og b =150
Svar #5
09. november 2005 af frodo (Slettet)
skriv det her:
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=141313
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=141313
Skriv et svar til: Vektorprodukt (fortsat)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
