IT

Excel formler. hjææælp!

26. november 2013 af julieholst23 (Slettet)

jeg skal lave en opgave i excel og har problemer med hvordan man bruger de forskellige formler. 

jeg har vedhæftet en fil hvor i kan se noget af min opgave. 

nogen der kan svare mig på formlen til:

At hvis man ændre antallet, at salgsprisen ændre sig automatisk?

At salgspris i alt ændres hvis man ændre i antal eller salgspris?

Hvordan salgspris med rabat bliver regnet ud? 

På forhånd tak!

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2013 af peter lind

Det kommer jo an på hvad der står i formlen bag tallet og det kan man ikke se.

Hvis regnearket er lavet ordentligt vil salgsprisen og ialt ændre sig automatisk


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2013 af SuneChr

Celle E2          =C2*Bς6ς       "Dollartegn" ς betyder, at cellen ikke flytter sig ved kopiering.

Celle F2          =C2-E2 


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2014 af Christianos (Slettet)

Hvis antallet skal ændre salgsprisen med rabat:

I cellen F2 skal der stå: =(B1*C)-(B1*E) på den måde ændrer både pris og rabat sig i takt.

Formlen i celle F2 kan du trække ned ved at hive nedad når celle F2 er markeret - men KUN hive når cursoren/musen bliver et lille sort massivt kryds. Så trækker du cellen nedad og wupti er tallene automatisk jævnførende i hele kolonne F.


Skriv et svar til: Excel formler. hjææælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.