Matematik

Trigonometri

28. november 2013 af kajo01 (Slettet) - Niveau: C-niveau
En trekant har sidelængderne 6,45 , 5,32 og 7,33

Hvordan beregner man vinklerne?

På forhånd tak :)

Brugbart svar (1)

Svar #1
28. november 2013 af lvr34 (Slettet)

Du kan benytte cosinusrelationen.


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. november 2013 af peter lind

Brug cosinusrelationerne


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. november 2013 af LeonhardEuler

Benyt Cosinusrelationer

Her er de omskrivninger du har brug for

\cos A = \frac{b^2 + c^2 - a^2}{2 \cdot b \cdot c}

\cos B = \frac{a^2 + c^2 - b^2}{2 \cdot a \cdot c}

\cos C = \frac{a^2 + b^2 - c^2}{2 \cdot a \cdot b}


Brugbart svar (1)

Svar #4
28. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt cosinusrelationerne, hvor vinklerne er isoleret, for eksempel

cos(A) = (b2 + c2 - a2) / (2bc)


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.