Matematik

BESTEM A OG B! HJÆLP!

01. december 2013 af SimoneQQ (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, 

Jeg ville høre om der var nogle der havde mulighed for at hjælpe mig med denne opgave - jeg forstår det simpelt hen ikke.

Antal dB over grænsen: 0       5    11   17  22  25

                                   1440 480 120  30  10    5 

f(x) = b * ax 

Brug tabelles oplysninger til at bestemme tallene a og b

Tusinde tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2013 af mathon

se


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. december 2013 af mathon

for lidt siden - da jeg svarede i #1 - indeholdt #0 kun overskriften.

Efter ændring i #0:

                                 foretag eksponentiel regression på dine data.


Svar #3
02. december 2013 af SimoneQQ (Slettet)

#2

Tak skal du have, det har jeg gjort i et program og får:

y= 1458,57 * (0,796877)x

betyder dette at a= 0,796877 og b= 1458,57 ?


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. december 2013 af mathon

      Ja


Skriv et svar til: BESTEM A OG B! HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.