Matematik

Trigonometri, Hjælp

03. december 2013 af carolinetheschmidt (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej Alle

Jeg håber i kan hjælpe mig med denne opgave. Jeg mangler et godt grundigt svar med mellemregninger. 

I trekant ABC er vinkel C   ret, B = 65° og c = 4. 
Beregn de manglende sider og vinkler i trekanten. 

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2013 af mathon


                   a = c•cos(B)

                   b = c•sin(B)

                   A = C - B

              

     


Skriv et svar til: Trigonometri, Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.