Matematik

Lineære sammenhæng ):

04. december 2013 af Nikolaa (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogle kloge hoveder der kan forklare mig disse 2 opgaver?
- Jeg er nemlig ikke helt sikker på dem ..

Forklar hvordan vi kan finde forskriften for en ret linje, , hvis

a) Vi kender forskellige to punkter på grafen
b) Vi kender grafen

Forklar også hvorfor grafen skærer y-aksen i b

Find ud af hvor en generel ret linje, , skærer x-aksen


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2013 af PeterValberg

Svarene finder du i en eller flere af disse videoer fra FriViden.dk [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2013 af 123434 (Slettet)

Forklar også hvorfor grafen skærer y-aksen i b

y=ax+b

F.eks. y=5x+1

Hvis du sætter 0 ind

y=5*0+1

y=1

b er altså skæringen med y-aksen


Skriv et svar til: Lineære sammenhæng ):

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.