Biologi

hjælp!

05. december 2013 af hugorme (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan finder man cirklens areal i kvadrat meter?

cirklens diameter er 6,7 cm.

ved godt formlen hedder A=r2*pi

men hvordan finder jeg det i m2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2013 af mathon

                         Acir = (π/4) • d2

                         Acir = (π/4) • (0,067 m)2 ≈ 0,003526 m2


Svar #2
05. december 2013 af hugorme (Slettet)

hvor får du tallet 4 fra???? 


Svar #3
05. december 2013 af hugorme (Slettet)

????????


Skriv et svar til: hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.