Matematik

Sinusrelationer

07. december 2013 af 4239 (Slettet)

Jeg skal redegøre for beviset for sinusrelationerne, men jeg er lidt itvivl om hvordan jeg skal gøre. I min bog står der først hvordan arealet findes og derefter står det skrevet sådan:

1/2bcsinA=1/2acsinB  ⇔ b/sinB=a/sinA

skal jeg også forklare sådan eller skal jeg inddele en vilkårlig trekant i to retvinklede og forklare derudfra?


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

du kan gøre det ved hjælp af arealerne

0.5bcsinA=0.5acsinB

bcsinA=acsinB

bsinA=asinB

b/sinB=a/sinA

det var en af relationerne :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. december 2013 af Krabasken (Slettet)


Svar #3
08. december 2013 af 4239 (Slettet)

Tak for hjælpen begge.


Skriv et svar til: Sinusrelationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.