Matematik

Hjælp til forskrift

09. december 2013 af hejmeddig95dk (Slettet)

F(x)= -½x+60 , x  e [0;120]

x angiver afsætningen i antal dåser læderfedt om ugen

A) Angiv forskrift for g(x)

Funktion : k(x)=10x+98

A2) Påvis, at forskriften er h : h(x)= -½x^2+50x-98

C) Beregn antal dåser, virksomheden skal afsætte om ugen for at få positivt overskud

D) Bestem det størst mulige ugentlige overskud ved salg af læderfedt

E) Bestem den stykpris, der giver det størst mulige ugentlige overskud 

Please hjælp mig!


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2013 af Krabasken (Slettet)

Du må gi' os HELE opgaven med den korrekte ordlyd!

:-)


Skriv et svar til: Hjælp til forskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.