Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

SRP - Hjælp til udledning af formel af raket

10. december 2013 af dnopas (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Studieportalen

Jeg skal benytte en formel til at regne en rakets udstødningshastighed ud. I dette forsøg handler det om en vandraket. Formlen lyder:

u = m/(A*t*d)

m = massen af vandet
A = arealet af dysen
t=den tid vandet er om at være sluppet helt ud så raketten er tom
d = massefylden af vandet

Nogen der kan hjælpe mig på vej til hvordan man har fundet frem til den formel, evt. links eller lignende?
Tak på forhånd!


Skriv et svar til: SRP - Hjælp til udledning af formel af raket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.