Fysik

HJÆLP, VARMEENERGI...

11. december 2013 af engang1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp! Jeg er gået fuldstændig fast i den her opgave, jeg kan ikke komme videre, og jeg forstår intet, jeg ved hellere ikke om det er helt rigtig... 
Så hvis nogle vil hjælpe mig vil jeg blive rigtig rigtig glad! Jeg gik til min Fysik lære men hun kunne ikke rigtig hjælpe mig.. 
Jeg har størst problem med de formler jeg skal bruge og c-værdi osv.. 

God jul til jer alle! og tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2013 af peter lind

2. har du helt misforstået.

Δt = temperaturstigningen  af vand altså tslut-tfør. De 100º er i dette spørgsmål irrelevant

Vandets modtagne energi er C*Δt

3. Her skal du bruge den tilsvarende ligning for lod for at finde loddets varmefylde samt at loddets afgivne energi=vandets modtagne energi


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

#1:

Varmeenergien er vel givet ved E=m*C*Δt??


Skriv et svar til: HJÆLP, VARMEENERGI...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.