Matematik

trigonometri..

11. december 2013 af naasnus (Slettet)

en opgave lyder på 

en retvinklede trekant  hvor jeg skal finde længden af  af BC

  der oplyses  b = 8 A = 28  og da  trekantet er retvinklede så er C= 90

hvilken formel skal bruges?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Der gælder, at |BC| = a, og at tan(A) = a/b . Man kender A og b og kan så beregne a .


Svar #2
12. december 2013 af naasnus (Slettet)

hvordan isolere man  c  Cos (28)=8 / c


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Gang med c og divider med cos(28º)

c = 8 / cos(28º)

Bemærk, at cosinusfunktionen skrives med lille c.


Skriv et svar til: trigonometri..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.