Matematik

reducere

12. december 2013 af samsamsamsam (Slettet)

Nogle som vil hjælpe mig med at reducere følgende:

-6x√x + 3x· 1/(2·√x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2013 af lfdahl (Slettet)

-6 x √x + 3 x2 / (2 √x)

= - 6 x1.5 + (3/2) x2 x-0.5 

= -6 x1.5 + (3/2) x1.5

= (-6 + 3/2) x1.5

= -(9/2) x1.5

= -(9/2) x √x


Skriv et svar til: reducere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.