Matematik
Reducere
13. november 2005 af
nodddi (Slettet)
Nogen som kan hjælpe med at reducere følgende udtryk:
(e^(a+2))/^(e^a+(e^a)+3)
(e^(a+2))/^(e^a+(e^a)+3)
Svar #1
13. november 2005 af 2835 (Slettet)
Start med selv at prøve, så kan vi evt. se om der et sted bliver gjort noget forkert.
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Svar #3
13. november 2005 af 2835 (Slettet)
(e^(a+2))/^(e^a+(e^a)+3)
Hvorfor er der en ^ tegn?
::2835::
Hvorfor er der en ^ tegn?
::2835::
Svar #5
13. november 2005 af 2835 (Slettet)
Det gjorde det hele meget nemmere :D
jeg går ud fra at der i nævnveren står:
e^a+e^(a+3)
(e^(a+2))/((e^a+(e^a+3))
=(e^a*e^2)/(e^a+(e^a*e^3))
=(e^a*e^2)/(e^a(1+*e^3))
=e^2/(1+e^3)
::2835::
jeg går ud fra at der i nævnveren står:
e^a+e^(a+3)
(e^(a+2))/((e^a+(e^a+3))
=(e^a*e^2)/(e^a+(e^a*e^3))
=(e^a*e^2)/(e^a(1+*e^3))
=e^2/(1+e^3)
::2835::
Skriv et svar til: Reducere
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
