Matematik

Bestem højden i en trekant?

16. december 2013 af huuuh (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har en retvinklet trekant ABC, hvor: 

a = 6

b = 8

c = 10

C = 90 grader

Jeg skal bestemme højden,  hc.

hvordan??


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at i en retvinklet trekant gælder der

c·hc = a·b .

Man kender a, b og c. Isoler hc , og indsæt tallene.


Skriv et svar til: Bestem højden i en trekant?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.