Fysik

Enheder i fysik ...

20. december 2013 af blobbi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med enheder? 

Efoton= h * f 

Efoton = 6,63 * 10-34 J * s * 420 THz

Efoton = 2,7846 * 10-31 J * s * THz 

Hvordan omregner jeg enhederner så det kun bliver J ??? 

Et spørgsmål til  

λ = c/f 

λ = (299792458 m/s ) / 420 THz 

λ = 713791,5667 m/s/ THz 

hvordan omregner jeg enhederne så det bliver m?? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at

1 THz = 1012 Hz = 1012 s-1 .


Skriv et svar til: Enheder i fysik ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.