Matematik

3 stykker

26. december 2013 af 123434 (Slettet)

1) 7/5=2/x

    x=5*2=10

Synes bare ikke lige det giver så meget mening

2) k2+16-8k=(k-4)2

Tak på forhånd og selvfølgelig glædelig jul til alle


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

1) Vend brøkerne: 5/7 = x/2 og gang så med 2.

3) Beregn rumfanget af en kasse med grundfladeareal 1m2 og højden 1mm:

V = 1m2 · 1mm = 100dm2 · 0,01dm = 1 dm3 = 1 L

Det er forkert at skrive, at 1000mm = 1 liter . 1mm er en længdeenhed, mens 1 liter er en enhed for rumfang.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. december 2013 af exatb

1) Hvor bliver syvtallet af?

2) ok

3) Hvis der falder 1 mm regn har du et rumfang på 1000*1000*1 mm.

En kubikmeter svarer til tusind liter, og da højden af rumfanget er en mm, må det svare til en tusindedel af tusind liter, altså en liter.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. december 2013 af LeonhardEuler

1) Gang over kors.  

2) Korrekt 

3) 1 m2 = 1.000.000 mm2 ⇒ 1 m2 • 1 mm = 1.000.000 mm2 • 1 mm = 1.000.000 mm3 = 1 dm3 = 1 L

Du ved at 1 dm3 = 1 L


Svar #4
26. december 2013 af 123434 (Slettet)

Jeg får svaret til 10/7

5/7=x/2

5*2=7*x

10=7x

x=10/7


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. december 2013 af LeonhardEuler

Korrekt

Skriv et svar til: 3 stykker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.