Studievejledning

SU for kun 2 dages undervisning?

30. december 2013 af lunalin (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej :-)

Jeg står i den situation, at jeg har fået job. Det er jeg selvfølgelig meget taknemmelig for, men da jeg først starter d. 20 januar, har jeg altså ikke nogen indkomst hele januar. Det har jeg ikke rigtig råd til, men jeg er meldt til et studie, der startet d. 16 januar, som var der jeg skulle have gået de næste tre måneder da jeg ikke havde job. Dvs. jeg kun kan nå at gå på studiet i 2 dage (pga. weekend), og ville derfor spørge, om det er nok til, at jeg kan beholde min SU for januar? jeg ved godt to dage ikke er meget for en måndes SU, men er det muligt at det er nok? Håber nogen vil hjælpe mig og svare på mit spørgsmål. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. december 2013 af cre (Slettet)

Du skal have et bestemt antal undervisningstimer om ugen for at være berettiget til SU, så umiddelbart vil jeg ikke mene du kan få SU. 


Svar #2
30. december 2013 af lunalin (Slettet)

Jeg mener det er sådan, at det er om selve uddannelse er berettiget til SU, f.eks. hvis man læser et fag op er det ikke sikkert det er nok til SU. Men min uddannelse er berettiget, men om det så er su gældende når jeg kun er der to dage ved jeg ikke rigtig :(


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. januar 2014 af PSXL

Du får nok SU, ja, men du bliver nok bedt om at tilbagebetale den, da du kun er der i to dage. Det er jo spild af penge fra regeringens side af. Det er i hvert fald det, jeg tror. Men ring til SU-styrelsen for at være sikker. 


Skriv et svar til: SU for kun 2 dages undervisning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.