Matematik
Keglesnit
15. november 2005 af
MissyE (Slettet)
Hej:)
Jeg skal undersøge keglesnittet i følgende lininger, håber der er en der lige vil se om det er korrekt...
x^2-4x+9y^2+72y+139=0 --> ellipse
16x^2-128x-9y^2-36y+76=0 --> hyperbel
4x^2-y-3=0 --> parabel??
x^2-2x+y^2-3=0 --> cirkel
3x-y+1=0 --> ret linie
Tak på forhånd;)
Jeg skal undersøge keglesnittet i følgende lininger, håber der er en der lige vil se om det er korrekt...
x^2-4x+9y^2+72y+139=0 --> ellipse
16x^2-128x-9y^2-36y+76=0 --> hyperbel
4x^2-y-3=0 --> parabel??
x^2-2x+y^2-3=0 --> cirkel
3x-y+1=0 --> ret linie
Tak på forhånd;)
Skriv et svar til: Keglesnit
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
