Matematik
TREKANT
15. november 2005 af
Lil_mermaid (Slettet)
HEYSA! Er der nogen der kan være sød at hjælpe mig med denne opg?
Lad ABC være en retvinklet trekant. Find placeringen af det punkt N inde i trekanten, sådan, at:
vinkel-NBC=vinkel-NCA=vinkel-NAB
Lad ABC være en retvinklet trekant. Find placeringen af det punkt N inde i trekanten, sådan, at:
vinkel-NBC=vinkel-NCA=vinkel-NAB
Svar #1
15. november 2005 af troldentrolle (Slettet)
jeg har lige tpo spørgsmål:
er du sikker på det er de rigtige vinkler du har skrevet man skal finde. (det er nemlig altid den i midte man skal finde eks, NAB = vinkel A)?
og er Trekanten kun ret, eller ved man også om den er lige-benet?
er du sikker på det er de rigtige vinkler du har skrevet man skal finde. (det er nemlig altid den i midte man skal finde eks, NAB = vinkel A)?
og er Trekanten kun ret, eller ved man også om den er lige-benet?
Svar #2
15. november 2005 af Guruen (Slettet)
troldentrolle..
En trekant ka jo ik være ligebenet, hvis den er retvinklet..
For en ligebenet trekant har jo tre lige store vinkler..
men ja, du har noget dér, med vinklerne.. er de skrevet rigtigt op?
En trekant ka jo ik være ligebenet, hvis den er retvinklet..
For en ligebenet trekant har jo tre lige store vinkler..
men ja, du har noget dér, med vinklerne.. er de skrevet rigtigt op?
Svar #3
15. november 2005 af Lil_mermaid (Slettet)
Ja jeg har skrevet opgaven præcis op. Jeg er stensikker.
Ja man skal finde vinklerne: C,B,A...
Ja man skal finde vinklerne: C,B,A...
Skriv et svar til: TREKANT
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
