Matematik
hjælp mig finde min / mine fejl!
16. november 2005 af
Watergate (Slettet)
Jeg har bøvlet med denne opgave i 100 år, jeg skal til sidst find skæringspunkterne, men det er første del jeg har problemer med.. håber der er nogle som vil hjælp TAK…
9x^2-18x+25y^2-216 = 0
Sætter –2.4x + 12 ind i stedet for y
9x^2 – 18x + 25( -2.4x+12)^2 –216 =0
Kladde:
(-2.4x+12)^2 = ( 5.76x^2-138.24x+144)
25( 5.76x^2-138.24x+144) = 144x^2 – 3456x + 20736
9x^2 – 18x + 25( -2.4x+12)^2 –216 =0
9x^2 – 18x +144x^2 – 3456x + 20736 – 216 = 0
153x^2 – 3474x + 20520 = 0
9x^2-18x+25y^2-216 = 0
Sætter –2.4x + 12 ind i stedet for y
9x^2 – 18x + 25( -2.4x+12)^2 –216 =0
Kladde:
(-2.4x+12)^2 = ( 5.76x^2-138.24x+144)
25( 5.76x^2-138.24x+144) = 144x^2 – 3456x + 20736
9x^2 – 18x + 25( -2.4x+12)^2 –216 =0
9x^2 – 18x +144x^2 – 3456x + 20736 – 216 = 0
153x^2 – 3474x + 20520 = 0
Svar #1
16. november 2005 af Epsilon (Slettet)
Lad nu være med at oprette flere tråde om de samme spørgsmål. I øvrigt har jeg svaret i de to andre.
//Epsilon
//Epsilon
Skriv et svar til: hjælp mig finde min / mine fejl!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
