Matematik
Integrale
16. november 2005 af
soren_and (Slettet)
Hey!
Hvordan bestemmer man integralet fra pi-sjettedele til pi-trediedele af
((1+(tan(x))^2) / (tan(x)) ?
På forhånd tak!
Hvordan bestemmer man integralet fra pi-sjettedele til pi-trediedele af
((1+(tan(x))^2) / (tan(x)) ?
På forhånd tak!
Svar #2
16. november 2005 af soren_and (Slettet)
Kan jeg forkorte det og sige:
((1+(tan(x))^2) / (tan(x)) =
(1/tan(x)) + tan(x)
Og så sætte t=tan(x) ?
((1+(tan(x))^2) / (tan(x)) =
(1/tan(x)) + tan(x)
Og så sætte t=tan(x) ?
Svar #3
16. november 2005 af Epsilon (Slettet)
#2:
Det kunne du, men det ville være smartere at lade være, thi
d/dx[tan(x)] = 1 + tan(x)^2
//Epsilon
Det kunne du, men det ville være smartere at lade være, thi
d/dx[tan(x)] = 1 + tan(x)^2
//Epsilon
Skriv et svar til: Integrale
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
