Matematik

hjæælp!!! tak...

12. januar 2014 af ninjamus (Slettet)
Hej hvordan udregnes 3/2 + 3/4 - 7/8
NB. Tallene er brøker, men det kunne min mobil ikke lave
Håber i kan hjælpe ;-)

Brugbart svar (1)

Svar #1
12. januar 2014 af peter lind

sæt det på en fælles brøkstreg. Fællesnævneren er 8


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2014 af 123434 (Slettet)

3/2+3/4

12/8+6/8=18/8=9/4

9/4-7/8=72/32-28/32=11/8=1 3/11


Svar #3
12. januar 2014 af ninjamus (Slettet)

Takker :-)

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. januar 2014 af Krabasken (Slettet)

# 2

Du hjælper ikke trådstarter ved at regne hendes opgaver - men ved at hjælpe hende til at regne dem selv

;-)


Skriv et svar til: hjæælp!!! tak...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.