Matematik
Retvinklet trekant
17. november 2005 af
Lil_mermaid (Slettet)
HEYSA! Er der nogen der kan være sød at hjælpe mig med denne opg?
Lad ABC være en retvinklet trekant. Find placeringen af det punkt N inde i trekanten, sådan, at:
vinkel-NBC=vinkel-NCA=vinkel-NAB
Lad ABC være en retvinklet trekant. Find placeringen af det punkt N inde i trekanten, sådan, at:
vinkel-NBC=vinkel-NCA=vinkel-NAB
Skriv et svar til: Retvinklet trekant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
