Matematik
Differentiere funktion
17. november 2005 af
kchung (Slettet)
Hey!
Hvordan differentier man denne funktion?
f(t) = 1090*(1 - cos(10,1578 * t))
Please hjælp mig!
Tak på forhånd!
Kevin
Hvordan differentier man denne funktion?
f(t) = 1090*(1 - cos(10,1578 * t))
Please hjælp mig!
Tak på forhånd!
Kevin
Svar #1
17. november 2005 af sigmund (Slettet)
Du ved at (f±g)'=f'±g' og at f(g)'=f'(g)*g'.
Desuden har vi, at cos(k*x)'=-k*sin(k*x) og k'=0, hvor k i begge tilfælde er en konstant.
Desuden har vi, at cos(k*x)'=-k*sin(k*x) og k'=0, hvor k i begge tilfælde er en konstant.
Svar #2
17. november 2005 af Hasek (Slettet)
Prøv at skriv det som
f(t)
= 1090*(1-cos(10,1578*t))
= 1090-1090*cos(10,1578*t)
= a-a*cos(b*t)
hvor a og b er reelle konstanter. Brug så at cos(b*t) er en sammensat funktion.
f(t)
= 1090*(1-cos(10,1578*t))
= 1090-1090*cos(10,1578*t)
= a-a*cos(b*t)
hvor a og b er reelle konstanter. Brug så at cos(b*t) er en sammensat funktion.
Skriv et svar til: Differentiere funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
