Fysik

Madkemi - disposition?

18. januar 2014 af solsikke1 - Niveau: 9. klasse

Hej er der nogen der har ideer til disposition i emnet: MADKEMI?

overvejer:

1) Tilsætningstoffer

2) Konsistens (herunder emulgator)

4) Emulgator fra naturen

(5 fima i grinsted)??

Eller har i ideer? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2014 af hesch (Slettet)

Der findes så også den kemi, der har med tilberedningen at gøre:

Hvilken stegefedt anvendes ved hvilken temperatur/opgave ?

Hvordan laves Bernaisesauce, uden at den skiller ?

Hvordan får man sprød flæskesvær ?

Altså alt det man lærer på kokkeskolen.


Skriv et svar til: Madkemi - disposition?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.