Matematik

højde af trekant

19. januar 2014 af katjaARP (Slettet) - Niveau: C-niveau

I trekanten har jeg fået at vide, at C= 39o, a= 1,3 og b= 2,2.

Her skal jeg finde højden fra A. 

Nogen der kan fortælle, hvordan jeg finder højden?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2014 af Yasminandersen (Slettet)

Kan du vedhæfte et billede af trekanten? 


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2014 af SuneChr

sin C = hA / b
 


Svar #3
19. januar 2014 af katjaARP (Slettet)

har intet billede..
skal finde længden af højden*


Skriv et svar til: højde af trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.