Fysik

Fysik mekanik

19. januar 2014 af MadiaBaluka (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har været sygemeldt i en lang periode pga. en operation og er lige kommet tilbage og har fået denne aflevering. Jeg har læst kapitlet i vores bog, men jeg forvirre mig selv mere end jeg hjælper! Er der nogle der kan hjælpe mig? Hvert fald bare med konkrete formler? Jeg er helt fuckt...


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2014 af peter lind

opgave 1

Lav regressionsanalyse på de data med et andet grads polynomium. Alle de følgende opgaver kan klare ud fra den fundne kurve'

opgave 2

a)   a= Δv/Δt

b) brug formlerne for det skrå kast, som ståt i din bog og formelsamling

opgave 3.

Beregn accellerationerne ud fra formlen i 2a. . der gælder v=a*t. s=½a*t2


Skriv et svar til: Fysik mekanik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.