Matematik

Hjælp!

22. januar 2014 af ArianaG (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Er der ogle der kan forklare mig hvad man skal i denne opgave?

8599dam2 =  km2


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2014 af mathon

      1 dam = 10 m

      1 dam2 = 100 m2 = 100•10-6 km2 = 10-4 km2

       8599 dam2 = 8599 • (1 dam2) = 8599 • (10-4 km2) = 0,8599 km2

      


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.