Fysik

tyngdepunkt

23. januar 2014 af jenshansen10 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa :) Sidder fast i vedhæftede opgave, # 1 a) om tyngdepunktet... Håber der er nogen der kan hjælpe :)

https://www.studieportalen.dk/forums/ShowFile.aspx?id=1433149


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2014 af hesch (Slettet)

Opgaven har været her, for 1 - 2 måneder siden. Skal nok prøve at finde den.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. januar 2014 af hesch (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. januar 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

x-komposant:

x = ∫mb x*dm / (ma + mb) = ∫0Lb mb/Lb*x*dx / (ma + mb) = ½*Lb*mb / (ma + mb)

Med talværdier:

x = ½*0,70m*3,40kg / (5,20kg + 3,40kg) = 0,14 m

Samme fremgangsmåde med y-komposanten.


Skriv et svar til: tyngdepunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.