Matematik

Matematik - rumfang

26. januar 2014 af FrederikJensen123 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Opgaven lyder:
Find siden i en terning når rumfang er
27 cm3

Hvordan finder man siden?

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2014 af Sofiemmh (Slettet)

3*3*3 = 27 


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2014 af 123434 (Slettet)

s=3√27cm3=3cm


Svar #3
26. januar 2014 af FrederikJensen123 (Slettet)

Det forstår jeg ikke helt

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. januar 2014 af Sofiemmh (Slettet)

Du skal bare finde det tal hvor du kan gange det med sig selv 3 gange. 

 


Svar #5
26. januar 2014 af FrederikJensen123 (Slettet)

Tak.

Ny opgave.
Hvor stort er areal ligger inden for Jordens bane hvis vi går ud fra den er cirkelformet
Der er 150 mill. Km fra jorden til solen

Skriv et svar til: Matematik - rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.