Matematik

Matematik opgave

27. januar 2014 af plotter65 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej allesammen

Håber der er nogle der kan hjælpe med denne opgave:

Med en gennemsnitsfart på 100 km/t kørte Per de 220 km fra frederikshavn til Horsens. Hvor lang tid tog det?

Tak på forhånd :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2014 af peter lind

Brug hastighed = strækning/tid


Svar #2
27. januar 2014 af plotter65 (Slettet)

Men hvordan sætter man regnestykket op?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2014 af peter lind

Du sætter det opgivne ind i formlen i #1


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. januar 2014 af mathon

af #1
                 tid = strækning / hastighed

                  t = (220 km) / (100 km/t) = 2,2 timer = 2 timer + 0,2•(60 min) = 2 timer 12 min


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. januar 2014 af 123434 (Slettet)

60*220km/100km/t=132 min=2 timer og 12 minuter


Skriv et svar til: Matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.