Matematik

Passende variabel??

27. januar 2014 af Yofo (Slettet) - Niveau: B-niveau

spørgsmålet lyder på:

En virksomhed havde 650 ansatte i år 2006. Som led i en spareplan fyrede ledelsen hvert år fra 2006-2013 4 % af medarbejderne.

Indfør passende variable og opstil et udtryk der viser sammenhængen mellem år efter 2006 og antallet af ansatte i virksomheden

hvordan gør jeg det? er totalt lost


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2014 af mathon

Antal ansatte i år 2006 er A06

Antal ansatte i år 2013 er A13

                                                    A13 = A06•(1 - 0,04)7 = 650•0,967 ≈ 488                                                         

 


Svar #2
03. februar 2014 af Yofo (Slettet)

Det forstår jeg slet ikke :( Hvor kommer 0,96 fra?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2014 af LarsJensen0 (Slettet)

hej,

1,00 - 0,04 = 0,96 (dvs. 4 % mindre end 1)

Hilsen Lars


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. februar 2014 af mathon

      udtrykt i procent:
                                              100% - 4 % = 96%     

      udtrykt i decimaltal:
                                              1,00 - 0,04 = 0,96


Skriv et svar til: Passende variabel??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.