Matematik

overfladeareal!

29. januar 2014 af kira121 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

jeg skal finde ud af hvad overfladearealet af en kasse er når længden = 6,5 cm  bredden =4,2 cm  højden=2,1 cm

hjælp :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der er formodentlig tale om en kasse? Kassens overflade består af 6 rektangler, der er parvis kongruente.


Svar #2
29. januar 2014 af kira121 (Slettet)

ja, det er det..


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Der er så 2 rektangler hver med siderne L og B,
2 rektangler hver med siderne L og H,
og 2 rektangler hver med siderne B og H,

hvor L, B og H er kassens Længde, Bredde og Højde. Beregn arealerne af hvert af disse rektangler, og læg så arealerne sammen til sidst.


Skriv et svar til: overfladeareal!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.