Matematik

Vektorer

30. januar 2014 af SilkePedersen1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har fået et spørgsmål i en rapport om, at opstille den ønskede vektorformel for parallelogrammets areal, men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Nogle der kan hjælpe? Eller give et hint :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Arealet A af det af to vektorer a og b udspændte areal er

A = |det(a,b)| = |âb|


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2014 af mathon

   
               A = |det(a,b)| = |âb|  =  |a| · |b| · sin(v)  = (|b|·sin(v)) · |a| = h · g

                                                   |det(a,b)| = h · g


Svar #3
31. januar 2014 af SilkePedersen1 (Slettet)

TAK! 


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.