Dansk

Kort rettelse på 5 linjer

31. januar 2014 af Kaisdj - Niveau: A-niveau

Nogle der kan se formuleringsproblemer? eller evt. kan gøre sætninger meget bedre? :)

Hvad betyder barndommen for vores personlighed? Vores barndom har en stor betydning for, hvordan vi bliver som voksne senere hen i livet, men hvis barnet er blevet mobbet tidligere kan det forårsage alvorlige psykiske problemer og i værste tilfælde selvmord. Derfor er det vigtigt at forældre holder øje med barnet i en tidlig alder, eftersom barnet er mest modtageligt som lille og knytter hurtigt bånd til andre.  


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2014 af Therk

Hvad betyder barndommen for vores personlighed?

Vores barndom har en stor betydning for, hvordan vi bliver som voksne senere hen i livet. Hvis vi, som barn, er blevet mobbet tidligere kan det forårsage i nogle tilfælde medføre alvorlige psykiske problemer og i værste tilfælde fald selvmord. Derfor er det vigtigt, at forældre holder øje med barnet i en tidlig alder, eftersom barnet er mest modtageligt som lille og hurtigt knytter hurtigt bånd til andre.  

Det highligtede komma skal du ikke have med, medmindre du altid sætter komma før ledsætninger, da det er valgfrit (sproget.dk). Jeg håber, du kan bruge det.


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. januar 2014 af Therk

Jeg ser ikke nogle formuleringsproblemer andet end, at du beskriver "vores barndom", men fortsætter med "hvis barnet er [...]" som hentyder til, at du nu ikke længere refererer til os, men et tredje led. Derfor min rettelse.
 


Skriv et svar til: Kort rettelse på 5 linjer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.