Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Bruttoavance i kr.

01. februar 2014 af kmcx (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, det er lang tid siden jeg har regnet med bruttoavance, så blev lidt i tvivl, så opgaven er jeg skal finde bruttoavance i kr.

T-shirt salgspris inkl. moms kr. 248,00 Bruttoavance 35,9% af salgspris inkl. moms ( blev i tvivl om man skulle fjerne momsen, eller om man kunne beregne bruttoavance inkl. moms da det står begge steder?)

248 * 35,9 / 100 = 89 BA i kr.

Shorts salgspris inkl. moms kr. 599,00 Bruttoavance 39,2% af salgspris inkl. moms

599 * 39,2 / 100 0 = 234,80 BA i kr.

Løbesko salgspris inkl. moms kr. 995,00 Bruttoavance 35,7% af salgspris inkl. moms

995 * 35,7 / 100 = 355,22 BA i kr.

Telt salgspris inkl. moms kr. 799,00 Bruttoavance 30,3% af salgspris ekskl. moms

799 * 30,3 / 100 = 242 BA i kr.

Bluse salgspris inkl. moms kr. 249,00 Bruttoavance 25,4% af salgspris ekskl. moms

249 * 25,4 / 100 = 63,25 BA i kr.

Bold salgspris inkl. moms kr. 238,00 Bruttoavance 31,3% af salgspris ekskl. moms 

238 * 31,3 / 100 = 74,49 BA i kr.

Kom i tvivl om man skulle fjerne momsen ved salgspris inkl. moms og bruttoavance inkl. moms, eller om det er rigtigt regnet ud.

tak på forhånd


Skriv et svar til: Bruttoavance i kr.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.