Fysik

Udregn massen

03. februar 2014 af NatashaG (Slettet) - Niveau: B-niveau

"På figuren er et lod ophængt i et newtonmeter. Newtonmetret viser 0,85 N. Tegn kræfterne på loddet og angiv deres størrelser".  


Udregning: 

Ft = m * g

0,85 N = m * 9,82 n/kg

m = 0,09 kg

Er det korrekt? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2014 af mathon

Ja bortset fra
                           9,82 n/kg   --->   9,82 N/kg


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2014 af EmilFynbo (Slettet)

ja bortset fra 

                           9,82 n/kg ---> 9,82 N/kg 


Skriv et svar til: Udregn massen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.