Fysik

bølger

12. februar 2014 af kingofthering (Slettet) - Niveau: C-niveau


Svar #1
12. februar 2014 af kingofthering (Slettet)

billedet er her


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2014 af mathon

 ved T = (273 + (-4,9)) K) =  268,1 K          

                                                             vlyd = (20 m) / (0,061 s) = 327,9 m/s


Skriv et svar til: bølger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.