Matematik
Værdimængden (f).. HASTER...
22. november 2005 af
DK88GIRL (Slettet)
Hejsa igen... jeg har denne funktion:
f(x)=x^3(x i tredje)-2x^2-3x+3
Så skal jeg finde værdimængden... Altså vm(f)... Hvordan gør jeg det og hvad er det liige det er?
f(x)=x^3(x i tredje)-2x^2-3x+3
Så skal jeg finde værdimængden... Altså vm(f)... Hvordan gør jeg det og hvad er det liige det er?
Svar #1
22. november 2005 af Mirage.dk (Slettet)
Vm(f) er alle de y-værdier f kan antage.
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=143905
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=143905
Svar #2
22. november 2005 af Epsilon (Slettet)
Lad nu være med at skrive 'HASTER' i overskriften. Der er ikke førsteret på svar herinde, og hvis det haster med at få svar, bør man oprette tråden i tilpas god tid.
For så vidt angår opgaven, er der da ingen restriktioner på den naturlige definitionsmængde for f?
Værdimængden (billedmængden) er præcis de y E R, hvorom det gælder, at y = f(x) for et x i definitionsmængden D_f; formelt
V_f = {f(x) | x E D_f}.
En sædvanlig monotoniundersøgelse, eventuelt suppleret med kontinuitetsovervejelser, skulle være tilstrækkeligt til at specificere V_f for det udleverede polynomium.
//Epsilon
For så vidt angår opgaven, er der da ingen restriktioner på den naturlige definitionsmængde for f?
Værdimængden (billedmængden) er præcis de y E R, hvorom det gælder, at y = f(x) for et x i definitionsmængden D_f; formelt
V_f = {f(x) | x E D_f}.
En sædvanlig monotoniundersøgelse, eventuelt suppleret med kontinuitetsovervejelser, skulle være tilstrækkeligt til at specificere V_f for det udleverede polynomium.
//Epsilon
Skriv et svar til: Værdimængden (f).. HASTER...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
