Fysik

Omløbstiden

19. februar 2014 af erdukurder (Slettet) - Niveau: A-niveau

Man kan beregne omløbstiden med; T= 1/f

Kan man finde f ud fra hvor mange omgange en cirkel bevæger sig? altså hvis hjulet bevæger sig 3/4 omgang?

Så må T være T = 1 / 3/4 = 1,333 ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2014 af mathon

3/4 omgang men på hvilken tid?


Svar #2
19. februar 2014 af erdukurder (Slettet)

Det ikke oplyst jeg har olyst, 1,4 kg, radius 0,34 m og ventilens masse 25 gram


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Prøv at formulere hele opgaven. Svinger hjulet som et pendul?


Skriv et svar til: Omløbstiden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.