Matematik

Opsparing 2

25. februar 2014 af Derya2990 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Nogle der vil prøve og hjælpe med med og 3 og 4?
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Har du ikke selv prøvet at indsætte i den angivne renteformel?


Svar #2
25. februar 2014 af Derya2990 (Slettet)

Jeg forstår det desværre ikke

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at skrive den formel ned, der henvises til.


Svar #4
25. februar 2014 af Derya2990 (Slettet)

Formel 2 =
Kn = k(1+r)n

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Der står nok

Kn = K·(1+r)n .

Bogen forklarer sikkert også, hvad K, Kn, r og n er ?


Svar #6
25. februar 2014 af Derya2990 (Slettet)

Ja det gøre den også

Brugbart svar (0)

Svar #7
25. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#6

Så når der indsættes 5000kr til 3% p.a. i 1 år, kan du så finde frem til, hvad du skal indsætte i formlen?


Svar #8
25. februar 2014 af Derya2990 (Slettet)

Så er det K1= k(1+3)1?

Brugbart svar (0)

Svar #9
25. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#8

Nej, det er nu ikke helt rigtigt. r = 3% = 0,03 . K = 5000kr . n = 1.


Svar #10
25. februar 2014 af Derya2990 (Slettet)

Så 5000• 1 = 5000(1+ 0,03)•1?

Brugbart svar (0)

Svar #11
25. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#10

Nej,

K1 = K·(1+r)1= 5000·(1+ 0,03)1 = 5000·1,03 = ...


Svar #12
25. februar 2014 af Derya2990 (Slettet)

Taak :)

Skriv et svar til: Opsparing 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.