Fysik

ellære

26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hej
Jeg har en fysik opgave som jeg sidder fast vil høre om nogen herind vil forklare mig hvordan man løser opgaven
Opgaven 1

Svar #1
26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet)

1. har jeg bregnet men er ikke sikker på om den er rigtigt
Tværsnitarealet = pie gang mmed radius i anden
Vedhæftet fil:download (1).png

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2014 af hesch (Slettet)

Jeg kan ikke læse filen i #1, men

Tværsnitsareal = π*r2 = π*(d/2)2


Svar #3
26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet)

A= pi *r^2
(0.25* 10^-3 m /2)^2 * pi

Svar #4
26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet)

Så var det rigtigt tak
hvilket fil kan du ikke læse

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. februar 2014 af hesch (Slettet)

download(1).png

Jeg kan læse filen i #3.


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. februar 2014 af mathon

1)

                   y = 6,484x + 0,09

                  U = (6,68 Ω) • I

                  R = 6,68 Ω


Svar #7
26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet)

Kan du forklare mig den

Brugbart svar (0)

Svar #8
26. februar 2014 af hesch (Slettet)

Se #5.


Svar #9
26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet)

Prøve at se på screenshot #1 det er min opgave

Svar #10
26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet)

Hesch kan du læse opgaven i #1

Brugbart svar (0)

Svar #11
26. februar 2014 af mathon

3)
                                 L
                      R = ρ ----
                                 A
hvoraf
                              R·A       (6,68 Ω) · (0,25·π·(2,5·10-4 m)2)
                      ρ = -------- = -------------------------------------------- = 0,516·10-6 Ωm = 0,516 Ωmm2/m
                                L                            0,635 m
                            

                     


Svar #12
26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet)

Vil du ikke nok forklare mig den
Jeg ved godt at jeg skal bruge den formel men hvodan fandt du p pg R
Jeg har prøvet at løse opgaven siden mandagen men kunne ikke finde p og R

Brugbart svar (0)

Svar #13
26. februar 2014 af hesch (Slettet)

#10: Ja, det kan jeg, men kan se at #6, #11 er i fuld gang med regne det hele ud for dig, klar til afskrift og aflevering.


Svar #14
26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet)

Det er lidt forvirrende at skrive til to på en gang
Jeg vil ikke har løsningen men jeg vil geren forstå hvordan man løse den opgave
Tak methon for løsningen men vil gerne
Have en forklaring på hvordan man løser den opgave :-)

Brugbart svar (0)

Svar #15
26. februar 2014 af mathon

forklaring
                   den lineære regression giver på dine data
giver

                   y = 6,484x + 0,09 ≈ 6,484x

dvs
                   U = (6,484 Ω) • I


Brugbart svar (0)

Svar #16
26. februar 2014 af mathon

Endvidere gælder
modstandsformlen for en metaltråd:

   
                                          R = \varrho *\frac{L}{A}

Du isolerer nu  \varrho:

                                          \varrho = \frac{R*A}{L}

og indsætter for størrelserne på højre side og beregner \varrho.


Svar #17
26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet)

L=0.635 m^2
R =6,68 O
A= 3.9 *10^-8 m^2
P=R*A/L
P=6.68 O* 3.9 *10^-8 m^2/0.635 m
Er det rigtig og enheden blive så Om
Se også min screenshot
Vedhæftet fil:download (1).png

Svar #18
26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet)

Det er den du skal opne ikke download

Brugbart svar (0)

Svar #19
26. februar 2014 af mathon

Det er vist nødvendigt at "smugkigge" i #11  :-)


Svar #20
26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet)

Ha ha

Forrige 1 2 Næste

Der er 21 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.