Fysik

ellære

26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet) - Niveau: C-niveau
Nye opgave hjælpe men med forklaring ikke løsningen

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2014 af mathon

5)
         benyt
                        diagrammet til beregning af resistansens temperaturkoefficient (hældningskoefficienten).


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2014 af mathon

7)

           isoler ΔT i

                                R = R_{20}*(1+\alpha *\Delta T)


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2014 af mathon

8)
                      P=\frac{U^2}{{\color{Red} R}}

hvor R skal beregnes særskilt i hvert deltilfælde.

Brug din viden om beregning af erstatningsresistans for serie- og parallelforbindelse.


Svar #4
26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet)

Svar for opgave 5 #1
a=y2-y1/x2-x1 har vaglt 2 punkter
y1 =8
y2 = 10
x1=50
X2=100

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. februar 2014 af mathon

Hvad bliver resistansen temperaturkoefficient så?


Svar #6
26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet)

Isolere delta T

1-(R/R20)/a= delta T
Er det korrekt

Svar #7
26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet)

Den bliver
a= 0.004

Brugbart svar (0)

Svar #8
26. februar 2014 af mathon

  \alpha =0,04\: K^{-1}


Svar #9
26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet)

Tak
hvad med #6

Svar #10
26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet)

Kan du hjælpe mig med #2

Svar #11
26. februar 2014 af kamilla K.T (Slettet)

Hjælp hjælp hjælp

Skriv et svar til: ellære

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.